Gevimar straalt in Knokke

Nu de temperaturen dalen, de dagen verkorten en de herfst ons trakteert op zijn weelderige kleurenpracht, blikken we graag terug op onze hartverwarmende teambuilding.

De eerste zondag van juli … Normaal organiseren we elk jaar op die dag een feest voor het Gevimar-team. De coronacrisis stak twee jaar lang stokken in de wielen waardoor het gebruikelijke feest ten huize van vennoot Geert geen optie was.

 

Dit jaar kregen we groen licht. Maar aangezien het team in die tijd ferm groeide, zou de traditionele feestlocatie uit zijn voegen barsten. Het feestcomité – meer bepaald Sarah, Petra, Hanne, Ans en Lore – ging aan de slag en organiseerde op 17 september een onvergetelijke teambuilding. Alles was top secret, alleen de datum was bekend.

 

De dag startte in het gebouw van Gevimar, waar een drankje en belegde broodjes ons stonden op te wachten.

 

Op hun eerste personeelsfeest ontsnapten de drie nieuwste medewerkers niet aan de traditionele doop. Er kwamen enkele ludieke attributen en opdrachten aan te pas. Meer details houden we liever geheim. Alles wat tijdens de doop bij Gevimar gebeurt, blijft bij Gevimar. We willen An-Sofie, Tamara en Salma immers niet in verlegenheid brengen.

 

Na de doopformaliteiten stapten we met z’n allen op de bus naar Knokke. Daar had het feestcomité een fotozoektocht gepland. Ons vervoermiddel – je raadt het nooit – was de traditionele go-kart. Met drie go-karts gingen we op pad. De sfeer zat er bij iedereen direct in. De opluchting was groot toen we na het eerste deel de beentjes wat rust konden gunnen met een verfrissend drankje aan een strandbar.

 

Na de intensieve, sportieve zoektocht bracht de bus ons naar Kreatos Knokke. We toverden onze outfits om in een casual chique look. Ook hier waren versnaperingen en drankjes van de partij. Met fris gewassen en in model gebracht haar vertrokken we met de bus naar het strand van Knokke. Helemaal in het geniep en zonder medeweten van het feestcomité hadden wij als zaakvoerders namelijk ook een verrassing in petto: een heuse fotoshoot bij zonsondergang. De individuele portretten en groepsfoto’s kan je binnenkort bewonderen op onze nieuwe website.

 

Bij een etentje in restaurant Calypso breiden we een einde aan de dag. Het was de perfecte afsluiter van een zalige namiddag.

 

Met de bus arriveerden we veilig terug in Harelbeke. Samen uit, samen thuis.

 

Nu al kijken we uit naar de volgende teambuilding. Het wordt een hele uitdaging om de eerste editie te overtreffen.

 

Gregory en Geert

Onze enthousiaste dank

Onze enthousiaste dank gaat uit naar het feestcomité, broodjeszaak ’t Graantje, Coach Partners, Xtreme Events, Kreatos Knokke, KREW Collective (en Nick Decombel) & Calypso.

Onroerende goederen in het buitenland krijgen ook een KI.

Fiscaliteit03-06-2021

Ben je eigenaar van een of meerdere onroerende goederen in het buitenland? Dan hou je best rekening ...

Lees verder