Tevreden klanten zijn onze beste reclame

Fanny - Intens BV

Begin dit jaar besliste ik om zelfstandig te worden en bedrijven te helpen als Interim Manager. Wat ik wou doen was helder. Maar dat volstond niet.

Al vanaf het eerste verkennend gesprek werd ik zeer goed en duidelijk geadviseerd. Dankzij de snelle aanpak van Gevimar werd mijn vennootschap al snel opgericht bij de notaris van mijn keuze.

De aanwezige expertise en knowhow zorgt ervoor dat Gevimar de ideale partner is.

Bovendien beschikt Gevimar over een eigen online platform "Billie" waardoor ik zelf mijn boekhouding op een digitale manier kan bijhouden en doorgeven. Dit bespaart me tijd, papier én verschillende verplaatsingen naar het kantoor.

Bavo - smart-boost.

Gevimar kent me en weet wat ik in mijn zaak en leven wil bereiken. De cijfers zijn een tussenstand. Wat telt, is het einddoel.

Ik beschouw Gevimar als copiloot van mijn zaak. Het hele team staat voor me klaar. Gevimar geeft advies en perspectief, duwt me zacht in de goeie richting en remt af waar nodig. Net omdat Gevimar weet wie ik ben, gaat de ondersteuning veel verder dan cijfers alleen.

Ik beveel Gevimar aan omdat je altijd kan terugvallen op de expertise van het team. Je vaste gesprekspartner is vlot bereikbaar en houdt de vinger aan de pols.

Karim - Karma Toilets

Ik ben fan van de persoonlijke, proactieve en oplossingsgerichte aanpak. Dankzij de menselijke benadering kan je als ondernemer volledig jezelf zijn.

Gevimar ontzorgt me volledig op boekhoudkundig vlak. Het verleende advies bestaat altijd uit twee delen. Het professionele luik met cijfers en gespecialiseerde materie. In een tweede luik vertaalt mijn klantverantwoordelijke dezelfde informatie in heldere mensentaal. Dat geeft me als zelfstandige inzicht in het verhaal achter de cijfers.

Dankzij de flexibiliteit en goede bereikbaarheid beschik ik altijd over een klankbord. Op een informele manier geeft Gevimar uitgebreid, gefundeerd advies. Ik weet dat ik als ondernemer volledig kan vertrouwen op de expertise van het Gevimar-team. Correct. Menselijk. Professioneel.

Recente nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten 

Uitstel deadline PB tot 28 oktober

Fiscaliteit16-09-2022

De deadline van de aangifte personenbelasting voor mandatarissen wordt uitgesteld tot 28 oktober ...

Lees verder 

Nieuwe btw-regeling voor medische beroepen

BTW19-01-2022

Sinds 1 januari 2022 geldt er voor de medische sector een nieuwe btw-regeling. De strengere ...

Lees verder 

Voordelen van een digitale boekhouding

Startersadvies11-01-2022

Een enorme papierberg. Een uitpuilende archiefkast. Urenlang werken aan je administratie. De ...

Lees verder 

Afschaffing btw-attest 6% bij renovatie

BTW11-01-2022

Voer je als aannemer werken uit aan een privéwoning van meer dan tien jaar? Dan kan je onder ...

Lees verder