Ervaren zelfstandige of zaakvoerder?

Ook een gevestigde zelfstandige of ervaren zaakvoerder doet graag een beroep op een vertrouwenspersoon. Een partner die met kennis van zaken strategisch meedenkt over de toekomst van de zaak.

Gevimar biedt ondersteuning en fungeert als objectief, ervaren klankbord. Met onze helicopterblik geven we in mensentaal proactief advies op maat, waarmee je direct aan de slag kan in je zaak.

Essentiële basis

Voor Gevimar vormt een tot in de puntjes verzorgde boekhouding de onmisbare basis van je zaak. Door oprecht te luisteren naar je doelen, wensen en uitdagingen leren we jou als mens en ondernemer kennen. Die combinatie van boekhouding en ondernemer biedt ons de mogelijkheid om begeleiding op maat en richtinggevend advies te verlenen. Zo kan jij als ondernemer focussen op wat echt telt: je zaak doen groeien, je ondernemerspad volgen en je financiële toekomst bepalen.

Gevimar richt zijn focus op
de onderneming, de ondernemer en de mens.

Een bloeiende onderneming opbouwen

Gevimar volgt de gezondheid van je onderneming op de voet. Omzet, kosten, cashflow, enzovoort. We vertellen het cijfermatige verhaal van je onderneming in mensentaal. De verkregen informatie vertalen we naar gericht advies voor jouw zaak.  

Een sterke ondernemer ondersteunen

Als ondernemer vind je bij Gevimar een objectief klankbord, dat je met zijn uitgebreide expertise bijstaat in de dagelijkse, zakelijke routine. Planning, boekhouding, personeelsadministratie en zoveel meer. Zoek je begeleiding in een ander domein? Wij helpen je graag verder en brengen je in contact met ons uitgebreid netwerk. 

Een gedreven mens versterken

Elke ondernemer is in de eerste plaats mens. Een mens met een missie. Waarom richtte je je zaak op? Welke persoonlijke dromen wil je realiseren? Gevimar geeft om de mens achter je onderneming. Alleen zo kan ons team jou optimaal begeleiden. Op maat van je onderneming en jou als persoon.

Recente nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten 

Investeringsaftrek vanaf 01.01.2023

Fiscaliteit25-01-2023

In zowel de personenbelasting als in de vennootschapsbelasting bestaat er al vele jaren een fiscale ...

Lees verder 

Btw aftrek via werkelijk gebruik

BTW25-01-2023

Vanaf 1 januari 2023 is er voor gemengde belastingplichtigen die de btw-aftrek willen toepassen op ...

Lees verder 

Eerst de mensen, dan de cijfers

Interviews24-01-2023

Toegankelijk en menselijk zijn, staat altijd centraal. Zowel bij de ondernemers die we ...

Lees verder 

Aanpassing "btw verlegd"

BTW02-01-2023

Sinds 1/1/2023 volstaat het niet langer dat aannemers factureren met de vermelding ‘btw ...

Lees verder 

Karim - Karma Toilets

Ik ben fan van de persoonlijke, proactieve en oplossingsgerichte aanpak. Dankzij de menselijke benadering kan je als ondernemer volledig jezelf zijn.