Meer dan boekhouding en fiscaliteit

Bij Gevimar zien we jouw boekhouding die tot in de puntjes wordt verzorgd als een essentiële basis. Door oprecht te luisteren naar je doelen, wensen en uitdagingen leren we jou als mens en ondernemer kennen. Zo kunnen we al onze expertise gericht inzetten om je gepast te begeleiden en richtinggevend te adviseren.

Boekhouding

Een correcte boekhouding is nu eenmaal wettelijk verplicht. We communiceren je cijfers helder en gebruiken ze als basis voor verder advies.

Fiscaliteit

Elke ondernemer staat al eens voor fiscale keuzes. Fiscaliteit is een complexe materie. We stemmen ons advies af op de focus die jij als ondernemer wil leggen.

Juridisch advies

Gevimar helpt je met juridische aspecten: de statuten van je vennootschap, publicaties in het Belgisch Staatsblad, huurcontracten, algemene voorwaarden, enzovoort.

Haalbaarheidsstudie

Elke ondernemer heeft dromen en voorziet investeringen om zijn plannen uit te voeren. We verifiëren de financiële haalbaarheid van geplande investeringen. 

Herstructurering

Komen er veranderingen aan? Wil je overstappen van een eenmanszaak naar een vennootschap? Plan je een splitsing of fusie? Met ons advies en onze begeleiding garandeer je een vlotte overgang.

Klankbord

Hecht je belang aan onze betrokkenheid? Wil je onze samenwerking nog doeltreffender maken? Gebruik ons dan zeker als klankbord voor je zaak. We denken proactief mee en geven sturend advies.

Waardebepaling

Ben je van plan om een handelsfonds over te dragen of aandelen te verkopen? Overleg met ons. Samen bepalen we een correcte prijs waar alle partijen achter staan.

Successieplanning

Als ondernemer denk je ook aan de toekomst. Je kan bij ons terecht om proactief te plannen of de volgende generatie klaar te stomen voor haar ondernemersverhaal.

Recente nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten 

Nieuwe btw-regeling voor medische beroepen

BTW19-01-2022

Sinds 1 januari 2022 geldt er voor de medische sector een nieuwe btw-regeling. De strengere ...

Lees verder 

Afschaffing btw-attest 6% bij renovatie

BTW11-01-2022

Voer je als aannemer werken uit aan een privéwoning van meer dan tien jaar? Dan kan je onder ...

Lees verder 

Voordelen van een digitale boekhouding

Startersadvies11-01-2022

Een enorme papierberg. Een uitpuilende archiefkast. Urenlang werken aan je administratie. De ...

Lees verder 

Onroerende goederen in het buitenland krijgen ook een KI.

Fiscaliteit03-06-2021

Ben je eigenaar van een of meerdere onroerende goederen in het buitenland? Dan hou je best rekening ...

Lees verder