Meer dan boekhouding en fiscaliteit

Bij Gevimar zien we jouw boekhouding die tot in de puntjes wordt verzorgd als een essentiële basis. Door oprecht te luisteren naar je doelen, wensen en uitdagingen leren we jou als mens en ondernemer kennen. Zo kunnen we al onze expertise gericht inzetten om je gepast te begeleiden en richtinggevend te adviseren.

Boekhouding

Een correcte boekhouding is nu eenmaal wettelijk verplicht. We communiceren je cijfers helder en gebruiken ze als basis voor verder advies.

Fiscaliteit

Elke ondernemer staat al eens voor fiscale keuzes. Fiscaliteit is een complexe materie. We stemmen ons advies af op de focus die jij als ondernemer wil leggen.

Juridisch advies

Gevimar helpt je met juridische aspecten: de statuten van je vennootschap, publicaties in het Belgisch Staatsblad, huurcontracten, algemene voorwaarden, enzovoort.

Haalbaarheidsstudie

Elke ondernemer heeft dromen en voorziet investeringen om zijn plannen uit te voeren. We verifiëren de financiële haalbaarheid van geplande investeringen. 

Herstructurering

Komen er veranderingen aan? Wil je overstappen van een eenmanszaak naar een vennootschap? Plan je een splitsing of fusie? Met ons advies en onze begeleiding garandeer je een vlotte overgang.

Klankbord

Hecht je belang aan onze betrokkenheid? Wil je onze samenwerking nog doeltreffender maken? Gebruik ons dan zeker als klankbord voor je zaak. We denken proactief mee en geven sturend advies.

Waardebepaling

Ben je van plan om een handelsfonds over te dragen of aandelen te verkopen? Overleg met ons. Samen bepalen we een correcte prijs waar alle partijen achter staan.

Successieplanning

Als ondernemer denk je ook aan de toekomst. Je kan bij ons terecht om proactief te plannen of de volgende generatie klaar te stomen voor haar ondernemersverhaal.

Recente nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten 

Investeringaftrek vanaf 2025: wat moet je weten?

Fiscaliteit04-06-2024

Dankzij investeringsaftrek verlaagt het bedrag waarover belasting moet worden betaald. Altijd ...

Lees verder 

Meldingsplicht 'huur' onroerend goed

Fiscaliteit12-04-2024

De huurder van een onroerend goed of de houder van een zakelijk gebruiksrecht op een onroerend goed ...

Lees verder 

Het invorderen van consumentenschulden verstrengd

Algemeen nieuws05-09-2023

Enkele weken geleden werd een wet gestemd, die de regels wijzigt betreft de invordering van ...

Lees verder 

Vraag een werkbaarheidscheque en zet in op werkbaar werk

Algemeen nieuws20-03-2023

Inzetten op werkbaar werk is een win-win voor zowel werkgevers als werknemers. Werknemers blijven ...

Lees verder